начало / Концепция

Концепция

„RAYA RESIDENCE” е затворен комплекс в полите на Родопите, който се радва на класическа градска среда, съчетана с усещане за дом, комфорт и красива градина с много зеленина. „RAYA RESIDENCE" е инвестиционен  проект, тип апарт-комплекс, с атрактивно местоположение между планината Родопи и централната част на гр. Пловдив.
 
 Етапа на строителството предвижда изграждането на  основната сграда с  озеленен двор и подземен паркинг. От всички апартаменти се открива прекрасна гледка към Родопите, град Пловдив и ПАРК ОТДИХ И КУЛТУРА - ГРЕБНА БАЗА. От апартаментите на последния етаж (пентхаус)  и на двете сгради се открива панорамна гледка в почти всички посоки.
Височините на жилищата от първи до предпоследен етаж  е 2.65 метра светло, а на  пентхаусите  е 4.60 метра светло. При възможна плътност от 60% застроената площ на сградите, тя е по-малко от 50%. Целта е да остане максимално пространство за озеленяване, включващо детска площадка, зона с пейки и детски кът.
Жилищата в  „RAYA RESIDENCE" са едва 42 на брой, което е отлична предпоставка за комфорта на обитаване. Апартаментите в комплекса са обезпечени на 100%  с подземни и наземни паркоместа. 
 
Изработено от: WebArtGraphic.com CMS: FlexCont
Back To Top