начало / Новини / Строителството на Рая Резиденс върви с пълна пара

Строителството на Рая Резиденс върви с пълна пара


2018-03-26 

Строителството на Рая Резиденс върви с пълна пара

Рая Резиденс е комплекс, който се изгражда на територията на най- бързоразвиващият се и проспериращ квартал в Пловдив. Това,  което отличава проекта е, че всяко жилище се предлага с възможност за закупуване на паркомясто.

500-тина метра делят сградата от гребния канал, още една причина района да е толкова благоприятен за живот. Към момента обекта има издадено разрешително за строеж и Акт Образец 2, с които се даде старт и на строителството му.

Рая Резиденс е поредната значима идея , която носи представата за живот в “зелен” комплекс. Последните години компанията наложи своя нов модел на съвременно строителство, изграждайки комплекси, и променяйки облика на гр. Пловдив , кв. Христо Смирненски. Местността е благодатна за строителство от такъв мащаб, давайки възможността да се докоснете до природните дадености, живеейки в непосредствена близост до тях.

Вдъхновението се черпи от стандарта на живот в големите градове- възможността да се избегне забързаното ежедневие, стреса и неблагоприятната жизнена среда. Рая Резиденс  иска да надгради постигнатото до тук, като реализира мечтата на много хора да живеят в сигурно жилище. Това може да е мечта за мнозина, но тя е напълно осъществима поради все още достъпният ценови клас на жилищата в района.

Ние градим новата визия за живот  на съвременното поколение. Стремим се все повече семейства да отглеждат своите деца в удобство и спокойствие. Природните дадености са ключови за региона. Концепцията на “зеления” комплекс е да  запазим природата чиста, с което да допринесем за благоприятната атмосфера на живот и възможността за практикуване на спорт на открито, почивка в зони за отдих и детски игри.

Освен множеството зеленина, какво ще бъде по различното при този проект?

Рая Резиденс дава толкова много за вашият съвършен живот. Простор и уют, слънчеви лъчи, свободно влизащи в дома, високи тавани и множество зеленина навсякъде около сградите. Отличаващия елемент от архитектурата са широките тераси. Сградата ще бъде построена на 8 етажа и ще разполага с общо 43 апартамента, част от които са вече продадени на своите нови собственици.

Кв.Христо Смирненски  е местността, която през последните години претърпя своята промяна до неузнаваемост. Да живееш тук е комфортно и приятно. В района има множество търговски обекти, заведения за хранене и всякакви удобства, необходими за спокоен  живот.

Какво търси днешният човек? Забързан живот, шум, замърсявания..все вреди за вашият организъм. Ние ви предлагаме решения, както и множество ползи, за да живеете по- добре, да се чувствате спокойни в собствения си дом. В комплекс Рая Резиденс благоприятната зелена среда е възможно най- качественото решение за вашите деца.

Рая Резиденс  е достъпно и комуникативно място с невероятна локация. Да живееш тук, и по този начин е въпрос на избор. С иновативния си подход в областта на строителния процес, ние сме спокойни, че вие ще получите най- доброто от пазара на жилища в България. Използването на качествени материали и съвместното ни сътрудничество с водещите фирми от строителния бранш, доказват, че стремежът ни е да предлагаме качествени резултати за вашето сигурно жилище.

Облагородяването на района допринесе за по- добрият живот на обитателите тук. Инфраструктурата претърпя сериозни промени и ние сме щастливи, че сме създали със собствени усилия голяма част от удобствата в местността.

Проекта Рая Резиденс бележи своята първа крачка към реализирането си. Вярваме, че той ще постигне изключителен успех, доказвайки на хората множеството предимства и преимуществата, които носи. С всеки наш проект се стремим да подобрим начина на живот и здравето на хората. Чистият въздух и спокойната атмосфера са именно тук! Потопете се в магията  и се присъединете като горд собственик на вашето по- добро жилище!

Изработено от: WebArtGraphic.com CMS: FlexCont
Back To Top